Bestaande klant?

+1.50 leesbrillen

Als jouw leesbril niet meer zo goed presteert als in het verleden, heeft u misschien een nieuwe bril met een hogere sterkte nodig. Een leesbril met een sterkte van +1,50 biedt zichtcorrectie voor het lezen van kleine lettertjes in kranten, boeken en menukaarten. Ze zijn een onmisbaar hulpmiddel bij het lezen, het bekijken van tekst op schermen en het doen van werk dat dichtbij is.

Wat betekent +1,50 op een leesbril?

Een sterkte van +1,50 is de correctie die uw ogen nodig hebben om een beeld van dichtbij goed scherp te stellen. Naarmate ouderdomsverziendheid toeneemt, heeft u mogelijk een hogere correctiesterkte nodig voor een leesbril. Personen van 40-59 jaar kunnen +1,50 nuttig vinden voor een aantal activiteiten waarbij scherpstelling van dichtbij nodig is.

Is +1,50 sterk voor een leesbril?

+1,50 wordt over het algemeen beschouwd als een laag correctieniveau. Een breed scala aan leeftijdsgroepen kan baat hebben bij dit vermogen. De leeftijdsgroep 40-59 jaar kan +1,50 nuttig vinden voor een reeks activiteiten die focus van dichtbij vereisen.

Sterkte

Type

Merk

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Sterkte

    +1.50

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service