Bestaande klant?

+3.00 leesbrillen

Wazig zicht mag uw vermogen om boeken te lezen of met beeldschermen te werken niet belemmeren. Een leesbril van +3,00 biedt zichtcorrectie voor personen die moeite hebben met scherpstellen op voorwerpen van dichtbij.

Leesbrillen met een hoge dioptrie zijn bijzonder geschikt voor volwassenen wier presbyopie heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld. Met een leesbril met een sterkte van +3,00 kunt u comfortabeler en prettiger lezen, zelfs bij kleine lettertjes.

Wat betekent +3.00 op een leesbril?

+3.00 is de hoeveelheid correctiesterkte die de glazen uw ogen bieden. Over het algemeen zijn leesbrillen verkrijgbaar met sterktes van ongeveer +1,00 tot +4,00. Hoe hoger de dioptrische correctie, hoe sterker de sterkte van de bril. Leesbrillen met sterke krachten worden meestal gebruikt door volwassenen ouder dan 60 jaar of mensen met hypermetropie (verziendheid) in combinatie met presbyopie.

Sterkte

Type

Merk

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Sterkte

    +3.00

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service