Black Friday - Tot 50% korting op brillen en lenzen

Hoe kan ik een bril zonder sterkte online bestellen?

brillen zonder sterkte

Een bril is niet alleen een medisch hulpmiddel voor het corrigeren van de ogen, maar ook een trendy accessoire voor mensen die geen correctie nodig hebben. Dit is geen nieuwe trend maar er is nu meer vraag dan ooit naar brillen zonder sterkte.

Er is een enorme keuze aan geweldige merken en modellen, waardoor het keuzeproces misschien een beetje overweldigend wordt.

Bril zonder sterkte

Bij Lentiamo kun je een bril zonder sterkte bestellen. In plaats van te kiezen voor een bril met sterkte, kies je simpelweg voor een computerbril. Deze zijn voorzien van blauw-licht-blokkerende glazen (UV-filter), Blue Cut Standard 1,5 en ontspiegelde glazen, en zullen je ogen beschermen tegen digitaal licht.

Pas een bril online

We hebben een virtuele probeerfunctie waarmee je elke bril kunt uitproberen door jouw camera te gebruiken, en alle brillen worden gratis bezorgd.

Hoe kan je een bril zonder sterkte bestellen?

Bekijk alle opties in de brillen categorie en zoek jouw favoriete bril uit. Klik op „Bestel nu“ en ga verder met de bestelling zoals je dat bij elk product uit onze winkel zou doen. Alle brillen op Lentiamo worden gratis thuisbezorgd!

Ben je er nog niet over uit?

Bekijk hier alle brillen zonder sterkte!