Medische informatie die je kunt vertrouwen

De medische inhoud van Lentiamo.nl wordt gecontroleerd en samengesteld door toonaangevende opticiens en zorgprofessionals. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de informatie die wij verstrekken altijd objectief, betrouwbaar en up-to-date is.

Dr Giorgio Mattana
Dr Giorgio Mattana
Oogarts

Dr. Giorgio Mattana werkt samen met Lentiamo door het schrijven van informatieve artikelen over oogziekten en chirurgische technieken van oogchirurgie.

Dr. Mattana is al meer dan 30 jaar werkzaam als chirurg in de Italiaanse regio Sardinië, voornamelijk in de provincies Cagliari en Oristano, waar hij verantwoordelijk is voor drie operatieve chirurgische afdelingen. Hij is de oprichter van het gloednieuwe avant-gardistische oogcentrum "Oculus Centro Oculistico Laser" in Cagliari. Tijdens zijn carrière heeft Dr. Mattana persoonlijk meer dan 40.000 chirurgische ingrepen van verschillende aard uitgevoerd:

  • FemtoCataratta FLACS (Femto Laser-Assisted Cataract Chirurgie) met Premium lensimplantaat
  • Refractieve lensectomie met FLACS techniek en met premium lensimplantaat
  • Correctie met excimer Laser van visuele defecten zoals bijziendheid, hyperopie, astigmatisme, presbyopie en amblyopie (met PRK, LASEK, LASIK en SMILE technieken)
  • Filteringrepen voor glaucoom
  • Strabisme, en nog veel meer.

Terug