Bestaande klant?

Hoe herken je een neppe Persol zonnebril?

Jakub Odcházel

Medische review door Jakub Odcházel, Hoofd-opticien, op 27. 08. 2019. Geschreven door Lentiamo

Per sol – ‚voor de zon‘ in het Italiaans. Een van de meest legendarische merken zonnebrillen in Italiaans design. De designers van Persol zonnebrillen hebben zich al meer dan honderd jaar gespecialiseerd in zonnebrillen van topkwaliteit – deze beroemde zonnebrillen worden gedragen door beroemdheden als Jack Nicholson, George Clooney en Julia Roberts.

Maar niet alle zonnebrillen van Persol zijn origineel. Er circuleren veel namaakproducten. Lees verder om uit te vinden waarom dit gevaarlijk kan zijn voor de ogen.

Is het gevaarlijk voor mijn ogen om een nepzonnebril van Persol te dragen?

Wat velen van ons niet weten is dat nep zonnebrillen zeer schadelijk zijn voor onze ogen. De glazen bieden weinig of geen UV-bescherming, de materialen zijn goedkoop en gemakkelijk te breken. Uiteindelijk betalen we een hoge prijs voor een goedkope nepzonnebril.

2 tips om een neppe Persol zonnebril te spotten

Om de ogen te beschermen, hebben we twee tips samengevat die je helpen te voorkomen dat je een valse en potentieel schadelijke bril koopt.

1. Controleer de metalen pijl

Het meest opvallende kenmerk dat hun authenticiteit kan aantonen is de metalen pijl die het montuur van de bril met de armen verbindt. Het moet in een rechte, strakke lijn staan, zonder openingen.

Persol

2. Controleer de pootjes

Een ander belangrijk kenmerk zijn de twee metalen stroken van het Meflecto-systeem op elke arm – als ze eruitzien alsof ze erop gelijmd zijn, is het vrijwel zeker een imitatie.

Wij vragen je om aan je gezondheid te denken en uit de buurt te blijven van nepzonnebrillen. Wij laten je zien hoe je dit kunt doen in onze serie „Hoe herken je een neppe zonnebril?“. In zes artikelen leer je hoe je gemakkelijk een neppe Oakley, Carrera, Chanel, Prada of Dolce & Gabbana zonnebril kunt onderscheiden van de echte originele designer zonnebrillen.

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten