Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Witte Zombie Lenzen voor Halloween - met voorschrift

zombie lenzen

Het is die tijd van het jaar waarin alle zombies, heksen en Frankenstein-fans op zoek zijn naar het perfecte enge Halloween-kostuum. Om je outfit een bijzonder griezelige uitstraling te geven, mag je de Halloween contactlenzen niet missen.

De meest populaire contactlenzen? White Zombie en WhiteOut lenzen omdat ze je ogen koud, leeg en dood doen lijken. Maar zijn zombielenzen ook verkrijgbaar op sterkte?

Ja, ook de echte contactlensdragers onder ons kunnen genieten van hun Halloween-nacht met goed zicht. Je kunt kiezen tussen Zombie-contactlenzen met of zonder voorschrift. Ze zijn verkrijgbaar in dioptrie van 0 tot –6.00.


Als je dit jaar waarschijnlijk een vrolijk Halloweenkostuum draagt, zijn Zombie-contactlenzen waarschijnlijk niet geschikt voor jou.Wat zijn de verschillen tussen White Zombie en WhiteOut lenzen?

Beide lenzen maken deel uit van de ColourVUE Crazy Lens serie. Het zijn perfecte accessoires voor Halloween en een blikvanger op elk Halloweenfeest. Zombies, geesten, skulls – al deze kostuums zien er nog beter uit met witte lenzen.

De White Zombie lenzen zijn een echte Halloween bestseller, maar de WhiteOuts zijn ook erg populair. Dit komt omdat ze discreter zijn dan hun White Zombie tegenhangers omdat de zwarte rand rond de iris ontbreekt. Dit maakt de WhiteOuts een griezelig goed alternatief.

Welke andere Zombie lenzen zijn er nog meer?

Bekijk de collectie van onze Zombie lenzen!

Hoe lang kan ik Zombie lenzen dragen?


Dankzij hun unieke technologie die zuurstofdoorlaatbaarheid en veiligheid garandeert, omdat de kleurstof in de onderste lagen van de lens vastzit, kan je de Zombie-contactlenzen lang dragen.

Zorg er voor dat je de lenzen net voor het feestje inbrengt. Dan kan je ze de hele nacht zonder problemen dragen. Vergeet niet om je lenzen uit te doen voordat je naar bed gaat.


Let op:

  • Doe de lenzen altijd in de lenzen voordat je make-up aanbrengt en haal ze eruit voordat je je make-up verwijdert.
  • Verwijder de lenzen onmiddellijk als je ogen geïrriteerd raken en je ongemak of pijn voelt.
  • Als je vergeet ze uit te nemen en met je lenzen in hebt geslapen, of als je ogen geïrriteerd raken, raadpleeg dan een oogarts en laat je ogen zo snel mogelijk behandelen.

Hoe gebruik ik Zombie-contactlenzen?


Als je contactlenzen draagt, weet je al hoe je ze moet inbrengen. Zo niet, dan volgt hier een korte samenvatting: 

De 5 stappen:

  1. Was je handen: Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je geen vuil op je handen hebt.
  2. Do not confuse the right lens with the left one: Wissel de lenzen niet van het ene oog naar het andere. De lenshouder helpt je te onthouden welke lens juist is voor elk oog.
  3. Behandel de lenzen voorzichtig: Plaats een lens op de wijsvinger en zorg ervoor dat deze op de juiste manier wordt geplaatst – deze moet naar boven worden gebogen als een kom. Als je je lens eenmaal hebt schoongemaakt met wat lenzenvloeistof, ben je klaar om ze in te brengen.
  4. Plaats de lenzen voorzichtig: Houd de lens met één hand vast, gebruik de andere hand om het ooglid omhoog te houden. Plaats de lens vervolgens op het oppervlak van het oog. Herhaal dit aan de andere kant.
  5. Knipper – en je bent klaar! Knipper een paar keer om te zien of het comfortabel zit. Doen ze dat niet? Geen probleem. Gewoon de lens verwijderen, schoonmaken met een multifunctionele lenzenvloeistof en opnieuw aanbrengen na het gebruik van oogdruppels.

Nog vragen? Lees onze uitgebreide beginnershandleiding voor contactlenzen hier!

Heeft de witte kleur van Zombie-contactlenzen invloed op mijn zicht?

Veel van onze klanten vragen zich af of Zombie lenzen een impact hebben op het zicht. Velen vragen zich af of je meer wit ziet als je witte lenzen draagt.

Het antwoord is nee. Je zult geen ‚wit‘ zien als je witte Zombie of WhiteOut lenzen draagt. Crazy lenzen kunnen echter wel enig effect hebben op ons gezichtsvermogen, daarom raden we sterk af om te rijden terwijl je ze draagt.

Tot slot, welke kostuums zien er het beste uit met Zombie-contactlenzen?


Uiteraard passen alle witte lenzen, vooral de White Zombie en WhiteOut lenzen, perfect bij elk Zombie kostuum. De meest populaire Zombies zijn die van de bekende TV serie The Walking Dead.

Walking Dead

Dit is wat je nodig hebt voor die Walking Dead Zombie look:

Trek een gescheurd shirt aan en plaats je zombie contactlenzen! Breng een grijze kleur aan op je huid, dep de bloedspetters met rode makeup op je huid en breng zwarte make-up aan op je mond en ogen.

Let the creepy fun begin!

Lees meer