Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Stage in Praag

Wil je iets bereiken in je leven? Lentiamo wilt je helpen!

Je weet waarschijnlijk wel dat onderwijs de beste investering is om een succesvol persoon te worden. Daar zijn we het helemaal mee eens, dus we bieden je graag de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een internationaal stageproject waarbij je onder begeleiding van een expert op dit gebied gaat werken!

Wij geloven allemaal, dat je voor een goede opleiding naar het buitenland moet gaan. Dus, heb je ooit nagedacht over het prachtige Praag? Wij bieden je graag de mogelijkheid om ervaring op te doen in marketing in onze hoofdstad! Niet alleen dat Praag een stad van cultuur en architectuur is, maar ook een wereldwijd erkende stad van leren en handel. Het is niet alleen de basis voor veel gevestigde binnenlandse bedrijven, maar ook voor veel internationale bedrijven.

Profiteer dus van dit unieke aanbod van ons bedrijf!

Ben je bang dat je niet genoeg ervaring, moed of assertiviteit hebt? Maak je geen zorgen! Een stage in Praag is een geweldige kans voor beginnende kandidaten!

Wat kan er in je CV beter uitzien dan gespecialiseerde werkervaring? Steeds vaker zoeken werkgevers natuurlijk naar taalvaardigheden, proactiviteit, praktijk en ervaring, en zoals je weet, is de concurrentie enorm. Een Stage is daarom voor hen het bewijs dat je hen een enorme ervaring kunt geven, en het geeft je persoonlijk het vertrouwen dat wat je belooft in je CV, ook daadwerkelijk kan worden waargemaakt.

Aarzel niet om ons aanbod te nemen als een nieuwe persoonlijke uitdaging, die je je voor altijd zal herinneren als een levenservaring en waardoor je in de toekomst je droombaan kan krijgen!

Je vraagt je af hoe je meer details krijgt en waar je kunt solliciteren? Het is meer dan gemakkelijk! Stuur je cv per e-mail naar: eva.varganova@lentiamo.com.

We kijken ernaar uit om van je te horen!