Tot 15% korting op Lenjoy contactlenzen

Tijd om over te stappen op meer ademende contactlenzen

systane

Ervaar het comfort, gemak en oculaire gezondheidsvoordelen van met Live contactlenzen. Geniet van de rit tegen een vriendelijke prijs!


systane

Ontdek de functies van Live contactlenzen die u zullen bevallen!


Oxygen

Live Silicone hydrogel 1 day contactlenzen zorgen ervoor dat 100% van de zuurstof uw ogen kan bereiken en geven een hoog zuurstofgehalte1 door over het hele lensoppervlak, wat bijdraagt tot het behoud van de gezondheid van de ogen tijdens het dagelijks dragen.

UV blocker

Live daily disposable contactlenzen helpen uw ogen te beschermen door schadelijke UV-straling te blokkeren.

Fresh new lenses every day

Live voor het gemak - 1 dag contactlenzen bieden u een reeks voordelen zoals elke dag nieuwe lenzen en geen behoefte aan lenshouders of verzorgingsoplossingen.

Hydrogel 1-day

Live voor betaalbaarheid - een silicone hydrogel 1 dag contactlens voor de prijs van een hydrogel 1 dag.

systane

UV blocker

Live daily disposable (30 lenzen)

€ 16,89

KORTINGSCODE: 30live

Ontvang uw korting van €4.22

Geniet van het leven met Live contactlenzen


Live daily disposable Silicone hydrogel contactlenzen zijn comfortabel te dragen en dagelijks te gebruiken.


Krijg vandaag €4.22 korting op een pakket van 30 stuks contactlenzen.

systane

U kunt ook een groot pakket kopen


Dankzij de dagelijkse vervanging van een paar lenzen is het niet nodig uw lenzen te reinigen en extra producten aan te schaffen. Leef uw actieve leven zonder beperkingen.


Ontvang vandaag € 11,02 korting op een pakket van 90 contactlenzen.

UV blocker

Live daily disposable (90 lenzen)

€ 44,09

KORTINGSCODE: 90live

Ontvang uw korting van € 11,02
*Contactlenzen van silicone-hydrogelmaterialen geven meer zuurstof af aan het hoornvlies van de drager dan hydrogel-contactlenzen. Door de hoge zuurstoftoevoer bij dagelijks dragen minimaliseren of elimineren silicone-hydrogelmaterialen hypoxiegerelateerde complicaties..
Waarschuwing: UV-blokkerende contactlenzen helpen bescherming te bieden tegen de overdracht van schadelijke UV-straling naar het oog, maar zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een UV-absorberende bril of zonnebril, aangezien zij het oog of het omringende gebied niet volledig bedekken. Blijf UV-absorberende brillen gebruiken zoals voorgeschreven door uw contactlensspecialist.
Gebaseerd op de adviesprijs van CooperVision. De detailhandelsprijs is te allen tijde uitsluitend ter beoordeling van de verkoper..

Referenties:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden