Bestaande klant?

Hoe herken je een neppe Dolce & Gabbana zonnebril?

Jakub Odcházel

Medische review door Jakub Odcházel, Hoofd-opticien, op 27. 09. 2019. Geschreven door Lentiamo

Onafhankelijke modetrends, elegantie en extravagantie. Deze eigenschappen maken Dolce & Gabbana tot een van de meest gerespecteerde merken in de modewereld. En ook een van de meest vervalste merken – inclusief hun zonnebril.

Lees verder om uit te vinden waarom nep zonnebrillen je ogen beschadigen en hoe je gemakkelijk het originele Dolce & Gabana zonnebril van de nep zonnebril kunt onderscheiden.

Waarom nep Dolce & Gabbana zonnebrillen gevaarlijk zijn voor de ogen

De materialen die gebruikt worden voor nep Dolce & Gabbana zonnebrillen zijn van slechte kwaliteit. Het gebrekkige filter van de zonnebril en de gemakkelijk breekbare monturen bewijzen dat dit het geval is. Dit maakt de nep zonnebril niet alleen minder duurzaam, maar de slechte lensmaterialen beschadigen ook je ogen door gevaarlijke UV-stralen op je pupil te laten vallen, evenals de kans dat het glas versplintert bij een ongelukje.

3 tips om een neppe Dolce & Gabbana zonnebril te herkennen

1. Controleer de verpakking en koker

Allereerst, controleer de verpakking en de koker. De doos moet gemaakt zijn van kwaliteitspapier en het Dolce & Gabbana logo op de voorkant hebben. De koker is stevig en voorzien van een lederen coating.

Dolce & Gabbana

2. Controleer de bijsluiter en het certificaat

Een informatiefolder en een echtheidscertificaat worden gedrukt op glanzend papier van de hoogste kwaliteit.

3. Controleer het identificatienummer

Het is op de tempel van het pootje bij oudere modellen en gegraveerd op het rechter glas van nieuwere modellen.

Dolce & Gabbana

Wil je meer informatie over andere merken zonnebrillen en hun imitatie tegenhangers? Lees onze serie „Hoe herken je een neppe zonnebril?“. In zes artikelen leer je hoe je gemakkelijk een neppe Oakley, Carrera, Chanel, Persol of Prada zonnebril kunt onderscheiden van de echte originele designer zonnebrillen.

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten