Hoogwaardige zonnebrilglazen van Lentiamo

sunglasses lenses from Lentiamo

Wil je een zonnebril bestellen en ervoor zorgen dat ze voorzien zijn van zonnebrilglazen van hoge kwaliteit? Je kunt dit nu doen vanuit het comfort van thuis!

Je kiest een van onze vele monturen, selecteert zonnebrilglazen en specificeert welke tint en afwerking je wilt. Onze optometristen maken vervolgens jouw zonnebril op maat in ons optieklaboratorium.

Ontdek hier het ruime assortiment zonnebrilglazen!

Personaliseer jouw zonnebril

Zonnebrilglazen van Lentiamo: UV400 filter, bescherming tegen schittering en maximaal comfort

 •     

  100% UV-bescherming

  De glazen van jouw zonnebril bieden 100% bescherming tegen UV-stralen dankzij onze hoogwaardige UV 400 filter.    

 •     
 •     

  Geen weerspiegeling of vuil

  De glazen van de zonnebril worden geleverd met een gratis ontspiegelende coating. Deze voorkomt ongewenste schittering aan de voor- en achterkant van de glazen en beschermt de glazen tegen krassen, water en vuil.     

 •     
 •     

  Lichtgewicht maar stevig

  De zonnebrilglazen zijn gemaakt van CR-39 of Trivex, afhankelijk van je voorkeur. Beide materialen bieden een uitstekende optiek en robuustheid, evenals een uitstekend draagcomfort. Lees meer over de zonnebrilmaterialen die onze opticiens gebruiken om een bril te maken.

      

Zonnebrilglazen op maat gemaakt met jouw gewenste kleur en afwerking

sunglasses lenses with single-colour tint

Zonnebrilglazen met één kleur

Kies de optie "Standaard glazen" en je krijgt zonnebrilglazen die voor 85% getint zijn. Je kunt kiezen tussen bruine, grijze en groene brillenglazen.

sunglasses lenses with gradient tinting

Zonnebrilglazen met kleurverloop

Kies "Gradient" en geniet van een zonnebril die van onder naar boven progressief getint is. Je kunt kiezen tussen bruine, grijze, groene en blauwe glazen.

mirrored sunglasses lenses

Gespiegelde zonnebrilglazen

Kies gespiegelde glazen en krijg een zonnebril die een maximaal helder zicht biedt. Ze verminderen de schittering aanzienlijk. Je kunt kiezen tussen blauwe, gouden en zilveren glazen.

polarised sunglasses lenses

Gepolariseerde zonnebrilglazen

Kies gepolariseerde glazen voor maximale bescherming tegen schittering van oppervlakken zoals water en sneeuw. Je kunt kiezen tussen bruine en grijze brillenglazen.

self-tinting sunglasses lenses

Meekleurende zonnebrilglazen

Kies meekleurende zonnebrilglazen om in alle omstandigheden het beste zicht en de beste bescherming te krijgen. Omdat meekleurende brillenglazen (ook fotochrome brillenglazen genoemd) reageren op ultraviolet licht, zullen ze 8-85% donkerder worden, afhankelijk van de lichtintensiteit. Je kunt kiezen tussen bruine, grijze en groene brillenglazen.