Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Klassieke, tijdloze vormen en monturen van zonnebrillen

Tijdloze zonnebrillenAls je eenmaal het beste hebt gevonden dat bij je gezicht past, wil je er zeker van zijn dat je ze altijd kunt dragen wanneer je ze nodig hebt. Daarom is ons advies om een van de vele klassieke monturen te kopen die nooit uit de mode zullen raken: 
Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 L0205 58

Piloten zonnebrillen

Aviator zonnebrillen, ook wel bekend als piloten zonnebrillen, zijn oorspronkelijk ontworpen voor piloten, om hun ogen te beschermen tijdens het vliegen. Vandaag de dag zijn piloten zonnebrillen een fijne accesoire in iedereen zijn kast. In 2019 is de trend er nog altijd, op bijvoorbeeld de catwalk en voor bekende modemerken.

Bekijk deze Piloten zonnebrillen

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 54

Wayfarers

Wayfarer zonnebrillen, zijn ontworpen door Ray-Ban ontwerper Raymond Stegeman in 1952. Sindsdien is dit een van de meest populaire monturen wat betreft zonnebrillen. Ze worden gedragen door beroemde personen, maar ook door politici. Het succes van Wayfarer komt door het ontwerp: Het heeft een natuurijke bovenkant en een licht gebogen onderkant, hierdoor is het zowel veelzijdig als cool.

Zoek hier naarWayfarer zonnebrillen

Meller Kubu Tigris Olive

Ronde zonnebrillen

Hun meest kenmerkende eigenschap zijn hun ronze glazen en retro metalen monturen of andere kleurrijke materialen. Ronde zonnebrillen zijn even breed als hoog en ze verzachten hoekige gezichten, met perfect ronde vormen die zo een vintage look overbrengen.

Neem een kijkje in de Meller Kubu collectie

 

Rechthoekige zonnebrillen

Rechthoekige zonnebrillen zijn brede, sommige met hoekige vormen, andere met meer afgeronde randen. Rechthoekige zonnebrillen zijn een uitstekende keuze voor bijna elk gezicht, vooral die met ovale, ronde of hartvormige gezichten. Je kunt deze veelzijdige monturen in elk materiaal en kleur vinden.

Zoek hier voor rechthoekige zonnebrillen

Vogue 0VO 4085S 848/13 50

Teashades

Teashades, ook wel bekend als „John Lennon zonnebrillen“, waren een soort psychedelische draadzonnebril die vaak gedragen werd, meestal om esthetische redenen, door leden van de tegencultuur uit de jaren zestig. Tegenwoordig zijn deze tijdloze monturen een must-have accessoire voor iedereen die van de vintage vibe houdt en op zoek is naar een goede UV-bescherming. 

Bestel bijvoorbeeld de Vogue OVOs


 

Je kunt niet de plank misslaan met een van deze montureen, ongeacht wat de ontwerpers bedenken als trend voor het volgende seizoen. Zorg ervoor dat je er een kiest die bij jouw gezichtsvorm past!


Lees meer

Stijladvies en tips voor het kiezen van de juiste zonnebril