Bestaande klant?

Optyl®: Het lichte, hypoallergene frame-materiaal

materialen voor zonnebrillen

Optyl® is een ultramodern framemateriaal voor iedereen die zonnebrillen wilt dragen van uitstekende kwaliteit.

Licht, hypoallergeen en kleurvast – bekijk de bijzondere eigenschappen van dit materiaal.

Wat is Optyl®?

Optyl® is een montuurmateriaal dat momenteel exclusief geproduceerd en gebruikt wordt door SAFILO GROUP, het grote Italiaanse bedrijf dat zonnebrillen, sportbrillen, brillen, enz. ontwerpt, produceert en distribueert.

Enkele van de meest prestigieuze merken die Safilo produceert, hebben modellen in hun collecties die gebruik maken van het hoogwaardige materiaal Optyl®, zoals het bekende zonnebrillenmerk Carrera, Hugo Boss, Fendi en Dior.

Optyl® bestaat uit thermohardende kunststof die een uitstekende oppervlaktekwaliteit en een hogere sterkte garandeert dan traditionele thermo-plastic (acetaat, propionaat, etc.). Het materiaal is hypoallergeen en daarom perfect geschikt voor mensen met een allergie. Het is ook bestand tegen het transpireren en cosmetica.

De voordelen van Optyl®

Optyl® is een handelsmerk dat een kunststof identificeert die uitsluitend door Safilo wordt gebruikt voor enkele van haar meest unieke modellen.

Lees hier meer over de voordelen en kenmerken van Optyl®:

  • Optyl® is een duroplastisch materiaal dat uiterst licht en comfortabel is, omdat het zich aanpast aan het gezicht van de drager.
  • Optyl® is ook hypoallergeen en niet-irriterend, omdat het geen plasticizer ofwel weekmaker bevat.
  • Daarnaast is Optyl® behandeld met een speciale oppervlaktecoating, die het beschermt tegen corrosie veroorzaakt door zweet en cosmetica.
  • Het materiaal is hittebestendig en niet vervormbaar, de oorspronkelijke vorm van de bril blijft in alle situaties behouden.
  • Bovendien, Optyl® biedt een 3D-design en unieke kleureffecten.

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden