Bestaande klant?

Vantio lenzenvloeistoffen

Wat is Vantio?

Vantio Multi-Purpose is een goedkope lenzenvloeistof en een van de meest veelzijdige verzorgingsproducten voor zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel lenzen. Het biedt de gebruikers optimale kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wat Vantio tot een van de meest populaire lenzenvloeistoffen op de markt maakt.

Wat zijn de voordelen van Vantio Multi-Purpose?

Vantio Multi-Purpose verwijdert eiwitafzettingen, desinfecteert, bevochtigt en zorgt voor de ideale reiniging van de contactlenzen. Het is gemaakt in Italië, net als de best verkochte lenzenvloeistof in onze webshop, Solunate Multi-Purpose.

Daarnaast is Vantio Multi-Purpose een goed alternatief voor de beste lenzenvloeistoffen op de markt. Echter is het verkrijgbaar voor een veel betere prijs! Stop met het uitgeven van onnodig geld aan lenzenvloeistoffen en probeer Vantio vandaag nog!

In welke formaten is Vantio verkrijgbaar?

De standaard grootte van de Vantio Multi-Purpose lenzenvloeistof is 360 ml. Daarnaast is er een assortiment van multi-packs die tot 4 flessen tegen een gereduceerde prijs aanbieden.

Type

Maat

Producent

Merk

  • Merk

    Vantio lenzenvloeistof

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service