Je kunt telefonisch bestellen: 097-010280949

Erkende verkoper in de markt sinds 2008

Bestaande klant?

Medische informatie die je kunt vertrouwen

De medische inhoud van Lentiamo.nl wordt gecontroleerd en samengesteld door toonaangevende opticiens en zorgprofessionals. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de informatie die wij verstrekken altijd objectief, betrouwbaar en up-to-date is.

Jakub Odcházel
Jakub Odcházel
Hoofd-opticien

Maak kennis met Jakub Odcházel, het hoofd van onze opticiens! Hij leidt ons team van professionals en verrijkt de kennis van onze opticiens en klanten voortdurend met zijn medische kennis. Maar dat is nog niet alles - als medisch adviseur bij Lentiamo speelt Jakub een centrale rol bij het creëren van onze medische content.

Hoe draagt Jakub bij aan de totstandkoming van onze medische content?

Als medisch adviseur van Lentiamo bekijkt Jakub al onze teksten over oogzorg. Hij controleert de medische correctheid van onze nauwkeurig onderzochte teksten, zowel tijdens de creatie als daarna. Tijdens de regelmatige inhoudelijke bijeenkomsten houdt hij het team ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de oogheelkunde en geeft hij zo nieuwe ideeën voor boeiende artikelen.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van onze hoofd-opticien?

  • Jakub is verantwoordelijk voor alle vragen over oogheelkunde en visuele afwijkingen. Dit omvat het bestellen van nieuwe optische producten, het leveren van medische content voor onze artikelen en het beantwoorden van vragen van onze klanten over oogheelkundige zaken.
  • Hij is ook verantwoordelijk voor het management en de bedrijfsvoering van onze optiekzaak, d.w.z. het beheer van de 3D-refractie, het gebruik van contactlenzen en het adviseren van onze klanten over optische producten.
  • Als het gaat om het aannemen van nieuwe medische experts, kunnen we rekenen op Jakub om de meest professionele opticiens te vinden.
  • En last but not least - het selecteren van de nieuwste zonnebrillen van alle grote merken en het informeren van onze klanten over belangrijke onderwerpen zoals UV-bescherming.

Terug