Solunate 50 ml lenzenvloeistof gratis met Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Bestaande klant?
Jakub Odcházel, DiS.

Jakub Odcházel, DiS.

Hoofd Opticien

Maak kennis met Jakub, Lentiamo's Chief Optician en Optical Stores Chain Manager! Jakub leidt en verrijkt ons optiekteam en onze klanten met zijn medische knowhow. Als medisch adviseur bij Lentiamo speelt hij ook een centrale rol in de productie van onze medische content. Jakub's belangrijkste taken omvatten:

  • Nieuwe optiekzaken creëren en alle bestaande beheren
  • Toezicht houden op de zakelijke kant van de optometrie.

Jakub's belangrijkste bijdragen aan Lentiamo:

Jakub is de contactpersoon voor onze medische content. Hij controleert het medisch onderzoek van het team op nauwkeurigheid, overweegt mogelijke content en is in het algemeen een onmisbare bron. Zijn inzichten brengen het contentteam op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de oogheelkunde en oogzorg..

Opleiding, specialisaties en beroepservaring:

Jakub's opleiding in de optometrie begon met de Hogere Beroepsopleiding en de Middelbare Medische School. Met meer dan tien jaar professionele ervaring verdeeld over D-Optik en Lens Centrum, bracht Jakub meer dan vijf jaar geleden aanzienlijke ervaring mee naar Lentiamo. Hij blijft altijd onze winkels en inhoud versterken.

Als gediplomeerd opticien en specialist is Jakub's expertise uitgebreid en gevarieerd. Hij is een expert in:

  • Objectieve 3D PasKal oogonderzoeken en refractie
  • Alles wat met contactlenzen te maken heeft
  • Materialen en randapparatuur voor de vervaardiging van glazen
  • Wetgeving inzake optiekzaken en -beheer op het gebied van de optometrie

Jakub geniet oprecht van zijn werk in de oogzorg. De werksfeer, zijn team en de spannende groeimogelijkheden bij Lentiamo behoren tot zijn favoriete onderdelen van het werk..

Wil je Jakub beter leren kennen? Bekijk hieronder zijn top drie oogzorg interesses!

Hij schoolt zich bij in de correctie van functionerend binoculair zicht, volgt nieuwe en oude trends in de brillenmode en groeit in de oogzorgindustrie.

Terug