Bestaande klant?

Avizor lenzenvloeistof

Het assortiment bestaat uit 5 lenzenvloeistoffen.

 • Avizor GP Multi 240 ml met lenzendoosje - Veelal wordt deze multifunctionele lenzenvloeistof voor alle harde en gasdoorlaatbare (RGP) contactlenzen verkocht in een 120 ml verpakking. Wij bieden een grote verpakking van 240 ml aan voor langer plezier!

 • Avizor GP Cleaner 30 ml - Avizor GP Cleaner is een reiniger voor harde contactlenzen.

 • Ever Clean 350 ml met lenzendoosje - Ever Clean van Avizor is een reinigende en desinfecterende peroxide lenzenvloeistof die geschikt is voor alle soorten zachte en harde (RGP) contactlenzen. De Ever Clean lenzenvloeistof is beschikbaar als aanbieding in diverse voordeelverpakkingen voor voordelige prijzen.

 • Avizor Saline 350 ml - physiological saline lenzenvloeistof - Avizor Saline lenzenvloeistof heeft een pH-waarde die vergelijkbaar is met die van echte tranen, waardoor het geschikt is voor gevoelige ogen, omdat het irritatie verminderd.

 • Alvera 350 ml met lenzendoosje - Alvera van Avizor is een multifunctionele lenzenvloeistof met als een van de ingrediënten aloë vera, voor maximaal comfort. De Alvera lenzenvloeistof is bij Lentiamo verkrijgbaar in voordelige multipacks.
 • Type

  Maat

  Producent

  Merk

  • Producent

   Avizor

  De beste keuze voor jouw ogen

  We hebben unieke voordelen

  1 135 402 contactlenzen op voorraad

  We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

  Gratis bezorging*

  *Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

  Lage prijzen

  Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

   

  Loyaliteitsprogramma

  Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

  365 dagen garantie

  Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

  Originele producten

  Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

   

  Bewezen door onze klanten

  Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

  Snelle bezorging!
  Netjes verpakt en op tijd geleverd.
  Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
  Perfecte levering , en goede service