Biotrue lenzenvloeistof

De Biotrue Multi-Purpose lenzenvloeistof van Bausch & Lomb is een veelzijdige alles-in-één lenzenvloeistof voor het reinigen, desinfecteren, bevochtigen, afspoelen en bewaren van alle zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel lenzen.

Biotrue vloeistof biedt veel comfort en bevochtiging voor het reinigen en onderhouden van maandlenzen. Het maakt gebruik van bio-geïnspireerde innovaties. Een vloeistof met een pH-waarde die vergelijkbaar is met die van natuurlijke tranen, bedekt de lenzen met een vochtinbrengende laag voor meer draagcomfort. Het behoudt daarnaast positieve eiwitten in menselijke tranen.

Op Lentiamo kun je jouw Biotrue lenzenvloeistoffen goedkoop bestellen, ook in voordeelverpakkingen met aantrekkelijke kortingen! Gratis bezorging met PostNL vanaf € 49,-.

Type

Maat

Producent

Merk

  • Merk

    Biotrue lenzenvloeistof

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service