Bestaande klant?

Contactlenzen Fanfilcon A

Wat is Fanfilcon A?

Fanfilcon A is een contactlens materiaal op basis van silicone hydrogel, gebruikt door de fabrikant CooperVision. De substantie wordt gebruikt voor de productie van Avaira Vitality™ contactlenzen. Deze lenzen bieden een helder, scherp zicht met behulp van dezelfde beproefde optische designkenmerken die worden gebruikt voor de populaire Biofinity® contactlenzen.

Wat zijn de voordelen van Fanfilcon A contactlenzen?

Het zachte en flexibele Fanfilcon A-materiaal is precies wat contactlensdragers nodig hebben. De derde generatie silicone hydrogel materiaal dat zeer goed ademend is, geeft je een gezondere lens ervaring. Dat komt omdat er meer ruimte is voor water (55%) en hydrofiele componenten in de contactlens. Deze componenten zijn gelijkmatig verdeeld over de lens en houden het gehele lensoppervlak continu vochtig gedurende de dag.

Welke contactlenzen bevatten Fanfilcon A?

Alle contactlenzen van het merk Avaira Vitality bevatten het geavanceerde materiaal Fanfilcon A. Deze contactlenzen bieden een langdurig comfort door hun natuurlijke bevochtiging, hoog watergehalte, lage modulus en een afgerond rand design. Of je nu de reguliere Aviara Vitality of Avaira Vitality Toric lenzen draagt, jouw ogen zullen profiteren van de uitstekende eigenschappen van Fanfilcon A.

Avaira Vitality contactlenzen zijn ook op de markt verkrijgbaar onder de naam Easyvision Monthly Uvicia. Als je er zeker van wilt zijn dat je de beste prijs betaalt voor je lenzen, kijk dan in onze tabel van opticiens eigen merk contactlenzen.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Materiaal

    Fanfilcon A

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service