Bestaande klant?

Adore kleurlenzen

Draagtijd

Type

Producent

Merk

Toon 1 van de 1 items

Adore kleurlenzen

Natuurlijke kleurlenzen van Adore

Adore contactlenzen zijn gekleurde contactlenzen, met of zonder sterkte van Eyemed Technologies. Ze hebben een verhoogd comfortniveau door het hoge watergehalte waardoor je ze dagelijks voor 3 maanden kunt dragen.

De kleursystemen van Adore

De Adore lenzen zijn verkrijgbaar in drie speciale kleurlijnen: Dare, Tri en Bicolor. Deze kleurschakeringen zorgen ervoor dat de kleurlenzen zeer natuurlijk lijken.

  • BI-tone lenzen bedekken de lichtere kleuren van het oog en benadrukken de donkerdere nuances van de kleur van het oog. De combinatie van deze twee tinten zal de natuurlijke kleur van je ogen prachtig accentueren.
  • De DARE lenzen zijn verkrijgbaar in zeven kleuren. Het unieke kleurenschema definieert de contouren van de iris en benadrukt het natuurlijke contrast met het hoornvlies.
  • Elk van de TRI-kleurmogelijkheden bedekt de iris met drie verschillende tinten, waardoor er prachtige en harmonieuze kleurencombinaties ontstaan.

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 49,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,99.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

Bewezen door onze klanten

Van 172 reviews -zijn er 95% positief

Ik gebruik al jaren lenzenvloeistof van Avizor. Nu ik verhuisd ben zocht ik naar een online aanbieder. Die heb ik dus gevonden en ik ben zeer tevreden. Inmiddels gebruik ik naast bewaarvloeistof ook de handige schoonmaak vloeistof van hetzelfde merk.
Snelle verzending en dmv mailtjes word je op de hoogte gehouden. Zonnebril is heel mooi en de fijnste glazen die ik ooit in een zonnebril heb gehad! Denk dat er nog meer brillen volgen
Perfekt service