Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Toestemming voor verwerking van persoonsgegevens voor de review service

 1. U stemt ermee in dat Lentiamo s.r.o., gevestigd in Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Tsjechische Republiek, IČ 261 04 784, geregistreerd bij de regionale rechtbank van České Budějovice, afdeling C, deel 14226 (hierna „de verantwoordelijke voor de verwerking“ genoemd), uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met Verordening (EU) nr. 2016/679 (algemene verordening inzake gegevensbescherming), later „de verordening“ genoemd, die zal worden verwerkt door de verantwoordelijke voor de verwerking en door de verstrekker van de inhoud van de vergelijkingswebsite.
 2. Het doel van de verwerking van de persoonsgegevens is het evalueren van de beoordelingen om de dienstverlening aan de klanten te verbeteren.

Beoordelingsproces

 1. Na aankoop van een product van ons, ontvangt u een uitnodiging naar uw e-mailadres om de aankoop te evalueren. Uw beslissing om de aankoop te evalueren is puur vrijwillig.
 2. De informatie die bij de evaluatie van de aankoop wordt ingediend, wordt zowel verwerkt als gecontroleerd door de Verwerker als leverancier van de inhoud van de website. Op deze gegevens zijn de bepalingen van de Verwerker van toepassing.

Slotbepalingen

 1. Deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken, bijvoorbeeld door het sturen van een e-mail of een brief naar dit contactadres.
 2. De verwerking onder deze toestemming gebeurt door de verantwoordelijke voor de verwerking en de verwerker, maar persoonsgegevens kunnen in de toekomst ook worden verwerkt door andere aanbieders van verwerkingssoftware, -diensten en -toepassingen, die momenteel niet door het bedrijf worden gebruikt.
 3. Wees u ervan bewust dat u volgens de verordening recht heeft om:
  • Te vereisen wat voor soort persoonlijke gegevens we verwerken,
  • Uitleg te vereisen over de verwerking van persoonsgegevens,
  • Toegang te vragen tot de gegevens en om ons de gegevens te laten bijwerken of corrigeren,
  • Verwijdering van de gegevens te vragen,
  • Contacteer ons": [/contact.html#gdpr-commissioner] of het bureau van de commissaris voor informatie, in geval van twijfel over de naleving van de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.