Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Overeenkomst met betrekking tot verwerking van persoonsgegevens

 1. U geeft hierbij toestemming aan het bedrijf Lentiamo s.r.o. (vennootschap) met hoofdkantoor in Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Tsjechische Republiek, IČ CZ 261 04 784, geregistreerd bij de regionale rechtbank van České Budějovice, sectie C, deel, 14226, om uw persoonlijke gegevens met betrekking tot toegepaste contactlenzen en parameters van oogafwijkingen te verwerken in de zin van de verordening (EU) 2016/679 (algemene verordening inzake gegevensbescherming), verder aangeduid als de verordening.
 2. Een dergelijke verwerking is alleen mogelijk met uw uitdrukkelijke toestemming en is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst. Deze gegevens worden verwerkt voor de duur van de overeenkomst, en verder voor het bewijs van de overeenkomst en de toekomstige toepassing en verdediging van de rechten en plichten van de partijen. De gegevens zullen worden bewaard en verwerkt voor een periode van 10 jaar, als gevolg van de realisatie van het laatste deel van de uitvoering van de overeenkomst, indien andere wetten geen langere periode vereisen.
 3. Lentiamo s.r.o. verklaart dat alle persoonlijke informatie vertrouwelijk is en niet zal worden gedeeld met derden, behalve met de verwerkers, die belast zijn met de uitvoering van de overeenkomst. Dergelijke verwerkers zijn andere dienstverleners, zoals bijvoorbeeld software- en applicatieleveranciers, die momenteel niet door ons bedrijf worden gebruikt.
 4. Deze overeenkomst kan te allen tijde worden opgezegd door het sturen van een brief per post of door contact op te nemen met het bedrijf per e-mail. Het beëindigen van de overeenkomst leidt tot het verwijderen van de gegevens uit de database van het bedrijf.
 5. Houd er rekening mee dat u volgens de verordening recht heeft om:
  • te vragen wat voor soort persoonlijke gegevens we verwerken,
  • uitleg te vragen over de verwerking van de persoonsgegevens,
  • toegang te vragen tot de gegevens en om ons te vragen deze bij te werken of te corrigeren,
  • te vragen om verwijdering van de gegevens,
  • neem contact met ons op of het bureau van de Information Commissioner's Office in geval van twijfel over de naleving van de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.