Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Overeenkomst van verwerking van persoonsgegevens uit vragenlijsten

 1. U geeft hierbij toestemming aan Lentiamo s.r.o. (verder „de verantwoordelijke voor de verwerking“ genoemd) met hoofdkantoor in Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Tsjechië, IČ 261 04 784, geregistreerd bij de regionale rechtbank van České Budějovice, sectie C, deel, 14226, om uw persoonlijke gegevens die u in de vragenlijst verstrekt, te verwerken.
 2. Indien u in de vragenlijst een speciale categorie van persoonlijke gegevens heeft ingevuld, geeft u hierbij uw uitdrukkelijke toestemming in overeenstemming met artikel 9. par. van de overeenkomst. 2 a) van de verordening.
 3. De persoonlijke gegevens die in de antwoorden op de vragenlijst worden verstrekt, kunnen op basis van uw toestemming worden verwerkt, om de verantwoordelijke voor de verwerking informatie te verstrekken die zal worden gebruikt om de dienstverlening aan de klanten te verbeteren. Deze gegevens worden gedurende 5 jaar bewaard.
 4. U geeft uw uitdrukkelijke toestemming met de hierboven vermelde verwerking. Het verstrekken van dergelijke persoonlijke gegevens is vrijwillig.
 5. Deze overeenkomst kan worden opgezegd door het sturen van een brief per post of door contact op te nemen met het bedrijf per e-mail.
 6. Persoonsgegevens worden door de verantwoordelijke voor de verwerking verwerkt, maar persoonsgegevens kunnen in de toekomst ook worden verwerkt door andere aanbieders van software, diensten en toepassingen, die momenteel niet door de onderneming worden gebruikt.
 7. Wees u ervan bewust dat u volgens de verordening recht heeft om:
  • Te vereisen wat voor soort persoonlijke gegevens we verwerken,
  • Uitleg te vereisen over de verwerking van persoonsgegevens,
  • Toegang te vragen tot de gegevens en om ons de gegevens te laten bijwerken of corrigeren,
  • Verwijdering van de gegevens te vragen,
  • Contacteer ons": [/contact.html#gdpr-commissioner] of het bureau van de commissaris voor informatie, in geval van twijfel over de naleving van de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.