Zonnebrillen uitverkoop na de zomer! Tot 50% korting!

Trustpilot

Overeenstemming over het doorsturen van informatie naar de opticien

 1. Je geeft hierbij toestemming aan het bedrijf Lentiamo s.r.o. (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) met vestiging in Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Tsjechische Republiek, BTW: CZ26104784, geregistreerd bij de regionale rechtbank van České Budějovice, sectie C, deel, 14226, om jouw persoonsgegevens te verwerken in het kader van de verordening (EU) 2016/679 (algemene verordening betreffende de bescherming van persoonsgegevens), verder aangeduid als de verordening:
  • Naam en voornaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • De datum en reden voor een bezoek aan de opticien.
 2. Naam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en de datum en reden voor een bezoek aan de opticien worden verwerkt om de communicatie tussen jou en de opticien mogelijk te maken. De gegevens die je in het formulier en tijdens het bezoek aan de opticien hebt opgegeven, worden verwerkt om je een herinnering te sturen voor het volgende bezoek met de opticien en om je in staat te stellen de juiste lenzen te kopen op onze website.
 3. Je geeft toestemming voor een periode van 3 jaar vanaf het versturen van het verzoek om contact op te nemen met de opticien.
 4. De verwerking van persoonsgegevens gebeurt door Lentiamo s.r.o., als verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens, maar de persoonsgegevens kunnen ook door anderen worden verwerkt:
  1. Respectieve opticien,
  2. Aanbieder van de helpdesksoftware Groove,
  3. Andere dienstverleners, software- en applicatieleveranciers, die op dit moment niet door ons bedrijf worden gebruikt.
 5. Deze overeenkomst kan op elk moment worden opgezegd door het sturen van een brief per post of door contact op te nemen met het bedrijf per e-mail. Beëindiging van de overeenkomst leidt tot verwijdering van de gegevens uit de databank van het bedrijf.
 6. Volgens de Verordening heb je als klant het recht om als klant het volgende te doen:
  • Vereisen wat voor soort persoonlijke gegevens we verwerken,
  • Uitleg vereisen over de verwerking van persoonsgegevens,
  • Vragen om toegang tot de gegevens en om ons de gegevens te laten bijwerken of corrigeren,
  • Vragen om verwijdering van de gegevens,
  • Contacteer ons of het bureau van de commissaris voor Informatie in geval van twijfel over de naleving van de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.