Trustpilot

Medische informatie die je kunt vertrouwen

De medische inhoud van Lentiamo.nl wordt gecontroleerd en samengesteld door toonaangevende opticiens en zorgprofessionals. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de informatie die wij verstrekken altijd objectief, betrouwbaar en up-to-date is.

Vojtěch Brtinský
Vojtěch Brtinský
Optometrist
Vojtěch maakt deel uit van het Lentiamo team van medische deskundigen. Als gediplomeerd optometrist speelt hij een belangrijke rol in de totstandkoming van onze medische teksten. Lees meer over het werk van Vojtech en zijn expertise.

Wat zijn de werkzaamheden van onze optometrist Vojtěch?

Vojtěch is gespecialiseerd in de applicatie van contactlenzen en besteedt speciale aandacht aan onze klanten en het comfort van hun ogen. In het verleden werkte hij samen met verschillende artsen en voerde hij complexe oogmetingen uit. Zo heeft ons team van optometristen een ervaren lid in de oogheelkunde.

Hoe ondersteunt Vojtěch de creatie van onze medische content?

Met zijn ervaring in de oogheelkunde is Vojtěch de perfecte aanvulling voor onze redactie. Hij helpt aanzienlijk bij de ontwikkeling van de thema's van de contactlenzen, ondersteunt het onderzoek en de controle van onze wetenschappelijke blog- en begrippenlijstartikelen. Maar hij is niet alleen een grote hulp bij het opstellen van medische teksten. Ook op het gebied van de brillenmode is de jonge optometrist altijd een stapje voor op de trends van vandaag en is hij gefascineerd door de stijlen van morgen.

Terug