Je kunt telefonisch bestellen: 097-010280949

Erkende verkoper in de markt sinds 2008

Bestaande klant?

Medische informatie die je kunt vertrouwen

De medische inhoud van Lentiamo.nl wordt gecontroleerd en samengesteld door toonaangevende opticiens en zorgprofessionals. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de informatie die wij verstrekken altijd objectief, betrouwbaar en up-to-date is.

Leonie Bauer
Leonie Bauer
Head of content

Leonie werkt als head of content, eindredacteur, bij Lentiamo. Zij is gespecialiseerd in het onderzoeken en schrijven van onze medische content. Haar belangrijkste onderwerpen zijn contactlens verzorging, oogziekten, maar ook zonnebrillen trends en UV-bescherming.

Daarnaast beoordeelt en proefleest zij de inhoud van onze andere auteurs en controleert zij, in overleg met onze opticiens, onze artikelen op hun wetenschappelijke juistheid. Dit betreft ook de creatie van toelichtende grafieken en tabellen.


Haar belangrijkste taken zijn

  • complexe onderwerpen om te zetten in begrijpelijke teksten, trouw aan het motto 'oogheelkundige inhoud eenvoudig uitgelegd'
  • vertrouwen op de gegevens van verschillende erkende bronnen en op de kennis van onze interne en externe opticiens en oogheelkundigen
  • onze medische experts vanaf het begin raadplegen tijdens de ontwikkeling van de medische content


Deze processen stellen haar in staat om ervoor te zorgen dat onze artikelen en gidsen voldoen aan de hoogste medische en wetenschappelijke normen.

Terug