De 9 beste Halloween Make-up Inspiraties

banner
 

Halloween is een van die momenten die de moeite waard zijn om vooruit te plannen. Het is een van die keren van het jaar dat het extra leuk is om met je make-up te spelen. Steeds meer mensen vieren Halloween, vaak ook omdat het hen de kans geeft om hun make-upvaardigheden te oefenen.

Wij geven je graag 9 Halloween make-upinspiraties voor dit jaar. Natuurlijk zijn kleurlenzen de perfecte ondersteuning voor een Halloween-kostuum, dus kijk zelf hoe je gekke lenzen het beste kunt combineren met een eng kostuum. 

1. CALAVERAS ~ SUGAR SKULLS

Deze look is een bloemige versie van de Skull make-up, ideaal voor 31 oktober, gebaseerd op de Mexicaanse „Day of the Dead“ decoraties. 
 

Sugar Skulls

 

Hoe maak je een Sugar Skull make-up look?

Als basis moet je eerste laag op een schedel lijken, dit kan door witte make-up aan te brengen. Dan kan je rond je mond, ogen en neus gaan met zwarte lijnen – de gebieden waar de schedel normaal gesproken hol is. Je kunt de rondingen vullen met elke kleur.

Daarnaast kan je bloemen schminken rond de ogen en op de wangen. Dus waar een echte schedel normaal gesproken hol is, kan je je creativiteit de vrije loop laten door kleurrijke ornamenten te schilderen. Probeer je dit voor te stellen als een creatieve mandala! Als crazy contactlenzen raden wij de Red Nights lenzen van FUN aan als gave toevoeging.

Inspiratie: @_moyindanga

2. GANGSTER CLOWN

Deze make-up look ziet er zeer professioneel uit en is eigenlijk vrij snel aan te brengen. Focus vooral op de ogen en je mond!
 

Gangster clown

 

Hoe maak je een Gangster Clown make-up look?

Breng op de ogen en de helft van het gezicht een lichtroze kleur aan. Trek nu een zwarte gebogen lijn in het midden van het gezicht – als een rand om het roze van het normale deel te scheiden. De ogen kan je in Smokey Eye stijl opmaken. Trek nu lijnen van je ogen naar beneden voor een dramatischer resultaat. Hetzelfde geldt voor de wenkbrauwen, zoals je op de foto kunt zien.

En last but not least: maak je lippen donkerder met zwarte lippenstift en trek een lijn vanuit je mondhoek aan beide zijden. Deze make-up look zal samen met de BlackOut kleurlenzen de gasten zeker verrassen. Een geruite overhemd zal er gaaf uitzien met deze make-up. Je kunt ook een hoofddoek om je hoofd binden om de Gangster Clown look te versterken.

Inspiratie: @viligancheva

3. WHITE WALKER

Nu wordt het extra eng – met de eenvoudige maar prachtige White Walker look!
 

WHITE WALKER

 

Dit is wat je moet doen voor een White Walker look:

Bedek je gezicht, hals, lippen en oren met witte make-up/schmink met een spons en zorg ervoor dat je je ogen vrij houdt. Teken een cirkel rond het ooglid en vul het gebied met zwart.

Vervolgens kan je beginnen met het toevoegen van dunne lijntjes door met een dun penseel rimpels met zwarte schmink te tekenen. Voeg lijnen toe tot je tevreden bent. De make-up moet er ongestructureerd en chaotisch uitzien, dus maak je geen zorgen over precisie.

Onze Purple Hibiscus kleurlenzen passen perfect bij deze look!

4. PUMPKIN

Nou, we weten allemaal dat pompoenen niet echt eng zijn… maar kijk naar deze make-up! De details zijn geweldig – ze geven de pompoen zeker een andere uitstraling.
 

Pumpkin

 

Alles wat je nodig hebt:

Breng simpelweg oogschaduw aan en teken een gebogen, sprekende lijn met eyeliner, vergelijkbaar met een smoky eye. Teken nog een paar stippen op het ooglid en de oogzone is klaar. Gebruik een oranje kleur voor de onderste helft van je gezicht.

Schmink vervolgens de mond met een brede, lange zwarte vorm, als een halve maan. Nu kunnen de lijnen in verschillende lengtes naar boven en beneden worden aangebracht. Deze look zal er perfect uitzien met de Ring of Fire of Yellow lenzen.

Inspiratie: @taniavelascomua

5. WEERWOLF

Iedereen weet dat weerwolven één keer per maand uitkomen als de volle maan opkomt. Eens kijken hoe we een geweldige Halloween Weerwolf make-up look kunnen maken.
 

Weerwolf

 

Voor de weerwolf make-up heb je nodig:

Bedek het bovenste en onderste ooglid met donkerbruine oogschaduw en zet met een zwarte eyeliner een lijn in de binnenste ooghoek van elk ooglid. Voeg dan een beetje witte schaduw net onder de wenkbrauw toe en blend. Borstel je wenkbrauwen omhoog met transparante of eventueel donkere mascara.

Trek vervolgens een zwarte schaduw onder de punt van de neus en langs de onderkant van de neusgaten tot aan de boog van de cupido. Verf de hele lip met bordeauxrode lippenstift en voeg daar kleine puntjes toe om te doen alsof je net een bloedige maaltijd hebt gegeten. Om een extra griezelige look te creëren, kun je Lentiamo's Twilight lenzen en vampierentanden dragen.

Inspiratie: @vannmakeup_

6. SKULL

De Skull ofwel schedel make-up look kan ingewikkeld zijn, zoals degene hiernaast, maar wij geven je een manier om het eenvoudig te houden. Het zal nog steeds indrukwekkend zijn!
 

Skull

 

Zo creëer je een Skull make-up:

Teken een cirkel rond je ogen en vul deze met zwarte crème oogschaduw of gezichtsverf. Zorg ervoor dat de kleur over je wenkbrauwen gaat. Gebruik dezelfde zwarte kleur op je neus.

Voor de rest van je gezicht gebruik je een lichte poeder of schmink om je gezicht zo wit mogelijk te maken. Gebruik voor de tanden zwarte lippenstift, eyeliner of iets gelijkwaardigs en teken verticale lijnen over je mond. Je kunt donkere poeder op je jukbeenderen of andere plekken gebruiken om schaduwen te creëren. Op deze manier heb je een simpele Skull make-up look.

Kies vervolgens voor de ColourVUE Crazy Lens White Zombie! om de look af te maken.

Inspiratie: @selenebagnato

7. MERMAID

Deze inspiratie zal handig zijn voor degenen die de voorkeur geven aan een lieve en romantische look voor het Halloweenfeest van dit jaar, een zeemeermin-look.
 

Mermaid

 

Wat heb je nodig voor een perfecte zeemeermin make-up?

Je gezicht moet eerst licht van kleur zijn. In de volgende stap worden de schubben gecreëerd, wat het meest karakteristieke kenmerk van de zeemeermin make-up is. Ze zijn zeer eenvoudig te maken, met een simpele fishnet panty! Trek de panty over je hoofd en dep de gekleurde oogschaduw (bijv. turquoise) met een poederkwastje steeds opnieuw op de huid waar je het viseffect wilt bereiken. Breng dezelfde oogschaduw aan op je oogleden.

Maak de look compleet met eyeliner, doe nepwimpers op om de look te versterken en vul je wenkbrauwen met paarse oogschaduw. Je kunt ook wat glans en glitter toevoegen aan je wenkbrauwen. Tot slot vind je een bijpassende lippenstift, een geschikte pruik en gebruik je kleurlenzen zoals de Barbie Pink of Open Your Eyes.. Je kunt ook een make-up fixing spray gebruiken, op deze manier blijven de schubben netjes zitten.

Inspiratie: @crona_keaton

8. NIETJES LOOK

De griezelig samengeknepen en geniete neus is eng genoeg om een perfect Halloween-masker te creëren.
 

stapled face

 

Dit is wat je nodig hebt voor een geniet gezicht:

Koop vooraf modelwas en kunstbloed. Maak een worstachtige vorm met de was door het materiaal in je handen te rollen. Leg hem dan op je neus.

Blend de randen met behulp van een spatel, die meestal bij de was wordt geleverd. Breng dan de foundation aan op de huid en fixeer deze met transparant, los poeder.

Gebruik dan een tandenstoker om een verticale lijn in de was te trekken. Breng bloed aan op de spleet en dep de blauwe, groene en donkerrode oogschaduw rond de neus en ogen om neppe blauwe, groene en donkerrode bloeduitstortingen te maken. Gebruik ten slotte kleine klemmetjes/nietjes en plaats ze heel voorzichtig op je neus. Hier is je geniete gezicht!

Om je make-up look compleet te maken, draag je gekke lenzen zoals Steelblue Eye.

Inspiratie: @viktoriaharingova

9. DEVIL

Je bent misschien geboren met een duivels mooi uiterlijk, maar demonisch worden is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Wij kunnen je vertellen hoe je deze look krijgt!

Devil

 

Hoe maak je een duivel-geïnspireerde make-up look?

Het is aan jou of je je hele gezicht wilt bedekken met rode make-up, of niet. Het is het beste om een spons te gebruiken. Je kunt beginnen met het kiezen van de plaatsing van je eerste duivelshoorn, die je vervolgens aanbrengt met een huidvriendelijke lijm. Herhaal dit met de andere hoorn. Als je hoorns er te droog uitzien kun je namaakbloed toevoegen.

Gebruik donkerrode lippenstift en breng het bloed aan alsof het uit de mond druipt. Een smokey eye is het meest geschikt voor deze look.

En voor de speciale finishing touch, draag de Devil Red lenzen, voor die 100 procent duivelse blik.

Inspiratie: @kattrinkak

Lees meer