Bestaande klant?

Ray-Ban Everglasses

Iconische modellen
Brillen zonder sterkte
Blauw licht bescherming
Toon 9 van de 9 items

Ray-Ban Everglasses

Never without a pair. Dat is het motto van de nieuwe Ray-Ban Everglasses, de geavanceerde collectie met computerbrillen. Het toont aan dat één bril genoeg is om je te beschermen tegen licht, ongeacht welk soort licht het is. Voor de computer, in een fel verlichte kamer of in de zon - Ray-Ban Everglasses beschermen je tegen blauw licht, binnenverlichting en zonlicht.

Welke populaire modellen zitten er in de Ray-Ban Everglasses collectie?

Laten we beginnen met de ontwerpen van de nieuwe brillencollectie. De makers van Ray-Ban Everglasses zijn trouw gebleven aan hun kenmerkende stijlen bij het creëren van hun collectie blauw licht filter brillen. Ze selecteerden de populairste en beste monturen van het merk en gaven ze blauw licht en UV-filters. Dat betekent dat je vanaf nu de meest iconische monturen kunt kopen zoals de legendarische Ray-Ban Wayfarer, Clubmaster en Aviator als onderdeel van de Everglasses collectie.

Zijn Ray-Ban Everglasses voorzien van een blauw licht filter?

Ja, dat zijn ze. Deze Ray-Ban brillen en hun Clear Lenses with Blue Filter zijn geavanceerde computerbrillen die je beschermen tegen schadelijke stralen van digitale schermen. De reden dat je ogen het gebruik van blauw licht filter brillen nodig hebben, is het dagelijks gebruik van computers, smartphones, tablets en TV’s. Dat kan de ogen zwaar belasten.

Everglasses zijn daarom ontworpen om 20% van het blauwe licht tussen 380 en 450 NM te blokkeren. Dit maakt het mogelijk om met de gebruiksklare bril zonder sterkte de ogen te beschermen tegen digitale belasting van de ogen, vermoeide ogen en hoofdpijn. Hun blauw licht filter glazen helpen bij het verminderen van vermoeidheid en branderigheid van de ogen, ze minimaliseren de helderheid en ze verbeteren het contrast.

Laat jouw ogen profiteren van bescherming en optimaal visueel comfort.

Bieden Ray-Ban Everglasses UV-bescherming?

De Everglasses collectie beschikt niet alleen over een modern blauw licht filter. Ook de moderne UV-bescherming is het vermelden waard. Het biedt je altijd 100% bescherming tegen de zon en is daarom de ideale accessoire voor de hele dag.

Ontdek het zelf - draag een Ray-Ban Everglasses bril naar kantoor of thuis, maar ook om te sporten en te zonnen, en ervaar een uitstekend zicht en oogcomfort.

Welke materialen worden gebruikt voor Ray-Ban Everglasses?

Ray-Ban clear lenses zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze zorgen voor een hoge duurzaamheid, stevigheid en maximale functionaliteit. Wanneer je een blauwe lichtbril uit de Ray-Ban Everglasses collectie bestelt, ontvang je bovendien een premium koker en een reinigingsdoekje - alles zonder verzendkosten, zoals altijd bij Lentiamo.

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 69,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,99.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

Bewezen door onze klanten

Van 138 reviews -zijn er 95% positief

Altijd tevreden!
Top service!
Prima en tijdig geleverd in de drukke decembermaand