Black Friday - Tot 50% korting op brillen en lenzen

Meller Blue light brillen voor jouw team

Meller Blue light brillen 10+1

Op zoek naar een zinvol kerstcadeau voor jouw team? Kies dan voor een accessoire dat daadwerkelijk de werkdag van jouw werknemers verbetert: Een computerbril die blauw licht van digitale schermen uitfiltert.

Vraag je je nu af, waarom hebben mijn medewerkers bescherming nodig tegen blauw licht? Laat de experts van Lentiamo je vertellen waarom.

Omdat werknemers gemiddeld 8 uur per dag voor een scherm zitten, worden ze gedurende lange tijd blootgesteld aan blauw licht. Dit kan leiden tot vermoeide ogen, visuele vermoeidheid en slapeloosheid. Blue light brillen van Meller helpen blauw licht te neutraliseren en zo vermoeidheid van de ogen te voorkomen, verminderen de helderheid voor een comfortabeler zicht en bieden een beter contrast om meer natuurlijke kleuren te zien.

Bestel 10 Meller Blue light computerbrillen en ontvang 1 bril gratis!

Lentiamo biedt je de feestelijke kans om een modieuze computerbril voor jouw collega's te kopen tegen de beste prijs. Koop 10 of meer Blue light brillen van Meller en krijg 1 bril gratis.

Indien de computerbril onder de werkkostenregeling valt, kun je de kosten van de beeldschermbril van de belasting aftrekken, mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Trakteer jouw ogen en die van je team op een cadeautje!


Ontvang kerstaanbieding

Als je gebruik wilt maken van deze unieke deal, voeg dan 10 (of meer) Meller blauw licht filterbrillen toe aan je winkelwagen en rond de bestelling af. De gratis bril wordt dan automatisch aan jouw aankoop toegevoegd en samen met de andere computerbrillen bij jou afgeleverd.