Bestaande klant?

Zijn gekleurde contactlenzen slecht voor uw ogen?

Je hebt waarschijnlijk de geruchten gehoord of online gezien dat gekleurde contactlenzen slecht voor je zijn. Maar is dit waar of niet? Wij van Lentiamo leggen je in detail uit over het kopen van gekleurde contactlenzen voor uzelf of als onderdeel van een verkleedkostuum voor uw kinderen.

Wilt u alle details weten? Als toonaangevende online opticien is het onze missie ervoor te zorgen dat onze klanten op verantwoorde wijze oogverzorgingsproducten gebruiken. Laten we eens kijken of gekleurde contactlenzen echt slecht voor je zijn.

Wat gebeurt er als u gekleurde contactlenzen draagt?

Wanneer u een product gebruikt dat in direct contact komt met uw oog, zoals hier het geval is, moet u de kwaliteit ervan controleren. Vergeet niet dat dit een van de meest gevoelige delen van het lichaam is en dat onjuist gebruik oogproblemen zoals hoornvlieserosies kan veroorzaken.

Het is heel gebruikelijk om gekleurde contactlenzen voor kinderen te zien die bedoeld zijn voor feesten als Halloween. Deze zijn meestal voor incidenteel gebruik, omdat ze alleen bedoeld zijn om op een bepaald tijdstip te worden gebruikt en na een paar uur te worden weggegooid. Bij Lentiamo staan we erop dat de kwaliteit en de fabricagematerialen worden gecontroleerd. Als deze niet kunnen worden geïdentificeerd, kunnen we bevestigen dat gekleurde contactlenzen slecht zijn voor de ogen.

Groen gekleurde contactlens

Algemeen advies over gekleurde contactlenzen

Als gevolg van gevallen zoals wij hebben beschreven en andere soortgelijke situaties, hebben gekleurde contactlenzen de neiging om vrij negatieve meningen van veel professionals in de oogzorgsector te genereren. Dit is niet verwonderlijk, aangezien er veel instellingen zijn die gekleurde contactlenzen verkopen zonder de juiste vergunning en zonder informatie te verstrekken over de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent echter niet dat alle gekleurde contactlenzen slecht zijn. U kunt gemakkelijk wat onderzoek doen in zowel fysieke als online winkels en u zult zien dat er gekleurde contactlenzen op recept zijn die worden aanbevolen voor gebruik omdat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn goedgekeurd door de Europese Unie.

Gelukkig voor jou hebben we goed nieuws. Kijk niet verder dan onze website voor kwalitatieve gekleurde contactlenzen. Wanneer u door onze online winkel bladert, kunt u verschillende opties vinden van gerespecteerde fabrikanten zoals Alcon, Bausch & Lomb of ColourVUE, en anderen.

Kortom, gekleurde contactlenzen zijn slecht als en wanneer de gezondheid van uw ogen of die van uw kinderen in gevaar kan komen. Het is heel belangrijk om altijd te controleren of de producten die u koopt van goede kwaliteit zijn voordat ze schade veroorzaken. Zoals met alles is goedkoop uiteindelijk duurkoop, en dat willen we niet.

Geef uw ogen een nieuwe kleur met Lentiamo gekleurde contactlenzen

Nu we de geruchten over of gekleurde contactlenzen slecht voor je zijn uit de wereld hebben geholpen, willen we je een optie aanbieden die geen arm en been kost en je ook niet in gevaar brengt. Bij Lentiamo hebben we producten die tot 50% goedkoper zijn dan bij de gemiddelde opticien, omdat we vinden dat het verzorgen van je ogen geen luxe moet zijn.

Vergeet de onnodige extra kosten die je in elke andere winkel tegenkomt. Wij zijn het duidelijke bewijs dat u kwaliteitsmerk gekleurde contactlenzen kunt kopen tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

Ook als je andere artikelen uit ons oogverzorgingsassortiment nodig hebt, raden we je aan je winkelwagentje te vullen met alles wat je binnenkort gaat gebruiken, want de vverzending is gratis voor aankopen van meer dan €49 . Met Lentiamo zijn gekleurde contactlenzen nooit een slechte zaak!

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten