Bestaande klant?

Beste Valentijnscadeaus voor iemand van wie je houdt

Het beste Valentijnscadeau kiezen kan ontmoedigend zijn. De juiste zonnebrillen of brillen  kan iemand vertellen dat je ze begrijpt. Sommige specs zeggen dat ze brutaal, gedurfd en charismatisch zijn. Anderen zeggen dat ze opmerkelijk chique en verfijnd zijn.

Weet je niet wat je die speciale persoon in februari moet geven? Bekijk de favorieten en bestsellers van onze redactie voor uw partner, beste vriend of uzelf! Er zijn verschillende producten voor verschillende persoonlijkheden - kijk wat deze zonnebrillen en brillen te zeggen hebben.

 1. Klassieke wayfarer zonnebril

  Niets is zo cool als een wayfarer. Het populaire ontwerp blijft een van de meest productieve stijlen tot nu toe. De strakke, hoekige lijnen zijn perfect voor de relaxte Valentijn in je leven. Wayfarers van Ray-Ban vertellen je dat je hun gemakkelijke persoonlijkheid waardeert en hun gepolijste look.

 2. Trendy en kleurrijke zonnebrillen

  Zonnebrillen van het uiterst hippe Meller zijn perfect voor elk zorgeloos karakter in je leven. Felle kleuren en onverwachte ontwerpen komen samen tot een subliem accessoire. Laat je Valentijn zien dat je zijn individualiteit waardeert met een trendy zonnebril die net zo opvalt als hijzelf.

 3. Transparante bril op sterkte

  Zorgen voor de gezondheid en het welzijn van uw dierbaren is de ultieme manier om te laten zien dat u om hen geeft. Een bril is een persoonlijk en praktisch valetijnscadeau voor hem, haar of wie u maar liefhebt.. Transparante frames van Lentiamo zijn de duidelijke winnaar! De trendy bril staat goed bij een koele of warme huidskleur en bij elke haarkleur. Een bril op sterkte is een attent cadeau dat uw toewijding en betrokkenheid bij een speciaal persoon toont.

 4. Moderne Cat eye frames

  Cat eye brillen, ook wel harlekijnbrillen genoemd, zijn klassieke monturen met opvallende omgekeerde hoeken. Ontworpen door een vrouw en populair bij beroemdheden als Audrey Hepburn en Grace Kelly, zijn cat eye brillen een geweldig Valentijnscadeau voor haar. Moderne Cat eye brillen zoals deze van Armani Exchange hebben subtielere hoeken dan die van vroeger. Ze zijn perfect voor de moderne modeliefhebber met een eeuwig chique uitstraling! 

 5. Interessante metalen zonnebril

  Je hebt waarschijnlijk gehoord dat metalen monturen nu in zijn. Deze ronde metalen zonnebril van Ray-Ban is het perfecte trendy en tijdloze geschenk. Ze combineren een duurzaam metalen montuur met een unieke vorm. Als je Valentijn professioneel en verfijnd is, maar toch expressief en vrij, dan zijn ronde metalen Ray-Bans iets voor hem of haar. Ze gaan naadloos over van werk, naar school, naar vakantieavonturen en verder.

 6. Zonnebrillen voor kinderen

  Is jouw Valentijn jong en speels? Dan kleurrijke Izipizi zonnebrillen zijn het perfecte cadeau. Een kinderzonnebril is niet alleen een leuk accessoire, hij is ook uiterst belangrijk voor de gezondheid van de ogen en het gezichtsvermogen van kinderen. Izipizi zonnebrillen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maatlijnen voor kinderen van nul maanden tot 10 jaar.

 7. Oversized statement zonnebril

  Oversized monturen zijn voor de trendsetters en risiconemers in je leven. Grote glazen maken zeker een statement. Deze glam brillen van Michael Kors staan voor luxe en stijl. Een in het oog springende zonnebril vertelt uw Valentijn dat u hem wilt helpen stralen.

 8. Cadeaubonnen

  Misschien heb je weinig tijd en heb je nu een cadeau nodig. Cadeaubonnen zijn een geweldige optie, zodat ze precies kunnen kiezen wat ze willen. En zo heb je het perfecte Valentijnscadeau gegeven!

  Een cadeaubon versturen is ook gemakkelijk. Selecteer het gewenste bedrag, voeg een persoonlijke boodschap toe en e-mail de bon naar jezelf of rechtstreeks naar je Valentijn.

Slotgedachten van Lentiamo

Een attente bril of zonnebril laat zien dat je goed hebt nagedacht over wat jouw Valentijn uniek maakt. Het is de perfecte manier om te laten zien dat je om hen geeft en hen wilt helpen hun persoonlijke stijl uit te drukken. 

Het vinden van het beste Valentijnscadeau voor iedereen kan moeilijk zijn. We hopen dat je vandaag wat inspiratie hebt opgedaan!

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

  Geen opmerkingen

  *Verplichte velden

  Best verkochte producten