Bestaande klant?

Hoe herken je een neppe Chanel zonnebril?

Jakub Odcházel

Medische review door Jakub Odcházel, Hoofd-opticien, op 27. 07. 2019. Geschreven door Lentiamo

Originele Chanel zonnebrillen zijn beroemd om hun extravagante ontwerpen en uitstekende kwaliteit. De naam Chanel duidt op brillenglazen van topkwaliteit en een onbreekbaar montuur.

Er zijn echter veel valse Chanel-zonnebrillen te koop. Door hun lage prijs en kwaliteit kunnen namaakzonnebrillen zeer schadelijk zijn voor onze ogen. Daarom heeft Lentiamo een lijst gemaakt met tips over waarom en hoe je uit de buurt moet blijven van valse, niet-originele brillen.

Wij laten je zien hoe je dit kunt doen in onze serie „Hoe herken je een neppe zonnebril?“. In zes artikelen leer je hoe je gemakkelijk een neppe Oakley, Carrera, Prada, Persol of Dolce & Gabbana zonnebril kunt onderscheiden van de echte originele designer zonnebrillen.

Waarom een nep Chanel-zonnebril je ogen kan beschadigen

Chanel zonnebrillen zijn stijlvol, elegant en zeer professioneel geproduceerd. Fake Chanel zonnebrillen, aan de andere kant, missen een toereikende UV-filter, breukvaste glazen en een stevig montuur. Omdat onze pupillen wijd open gaan door de donkere glazen en er geen UV-filter de zonnestralen tegenhoudt, kunnen we onze ogen en ons zicht ernstig beschadigen. Daarom moeten we weten hoe we imitatie kunnen onderscheiden van originele designer zonnebrillen.

2 tips om neppe Chanel zonnebrillen te herkennen

1. Controleer de pootjes

Chanel zonnebrillen worden in Italië vervaardigd – originele zonnebrillen hebben het feit (Made in Italy) op de rechter tempel geschreven, samen met de letters CE. Op de linkerarm is een identificatiecode aangebracht, waarbij de tweede reeks letters moet beginnen met de letter C.

2. Controleer de brilglazen

Nieuwe Chanel modellen hebben een klein Chanel logo op het brillenglas en een verticaal gegraveerde identificatiecode aan de rechterkant.

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten