Bestaande klant?

Onze 5 favoriete geschenkideeën voor 2022

Het is het seizoen voor feestelijke kerstliederen, kerststronken en natuurlijk het geven van cadeaus. Wat u ook viert, verspreid de feestvreugde dit jaar door uw dierbaren iets speciaals te geven.

Bekijk waarom brillen perfect zijn om aan iedereen op uw verlanglijstje te geven. Laat u hieronder inspireren door onze vijf favoriete kerstcadeau-ideeën voor deze feestdagen!

1. Computerbrillen

Velen van ons zullen deze winter last krijgen van digitale oogvermoeidheid. Computerbrillen zijn een eenvoudige manier om irritante droge ogen, hoofdpijn en meer te voorkomen.

Ze zijn stijlvol, praktisch en betaalbaar. Wat wilt u nog meer? Ze zijn verkrijgbaar zonder zichtcorrectie en zijn dus ook het perfecte last-minute cadeau voor uw favoriete collega of voedselbezorger.

2. Zonnebrillen

Ze zijn niet alleen een klassiek statement-accessoire, zonnebrillen zijn praktisch en beschermen tegen UV-stralen die zelfs in de sombere wintermaanden schade veroorzaken.

Zonnebrillen zijn het ideale geschenk dat overal en op elk moment van het jaar kan worden gebruikt. Ze zijn er in een breed scala aan kleuren en modellen, voor elk budget en elke stijl. Fleur hun dag op met kwaliteitsbrillen.

3. Bril op sterkte

Net als iedereen, brillen maken in de loop van een jaar veel mee. Help uw dierbaren hun oude exemplaren te upgraden naar iets waar ze van zullen houden.

Gebruik samen de virtuele probeerfunctie en verras ze met jouw keuze uit hun favorietenlijst! Maak duidelijk dat je om ze geeft met een bril op sterkte.

4. Zonnebrillen voor kinderen

De ogen van kinderen zijn bijzonder gevoelig voor de effecten van UV-stralen. Ze zijn niet alleen een superleuk accessoire, kinderzonnebrillen zijn een geweldig hulpmiddel om kinderen te leren dat oogzorg belangrijk is.

Kinderen zullen genieten van de perfect passende zonnebrillen. Ouders en volwassenen zullen graag weten dat de kleintjes in hun leven beschermd zijn. Het is een win-win situatie!

5. Cadeaubonnen

En als je nog steeds niet weet welk cadeau je deze feestdagen moet geven, stuur ze dan een Lentiamo cadeaubon en wees gerust dat ze precies krijgen wat ze willen. Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor alle producten die iemand wil of nodig heeft.

Ze zijn ook gemakkelijk te versturen! Selecteer gewoon het gewenste bedrag, voeg een persoonlijke boodschap toe en stuur de bon naar jezelf of rechtstreeks naar de ontvanger.

Slotgedachten van Lentiamo

Het is geen geheim dat winkelen voor de feestdagen veel tijd kan kosten. We hopen dat deze gids informatief is geweest en u een deel van de stress uit uw cadeau-aankopen van dit jaar heeft gehaald. Fijne feestdagen bij Lentiamo!

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten