Bestaande klant?

5 doe-het-zelf cadeaubon tips voor uw dierbaren

/

Geschreven door Maria Chiara Tarsia op 09. 06. 2022

 

Online cadeaubonnen zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een van de topgeschenken. En dat is geen wonder: de aankoop ervan is heel eenvoudig en de ontvanger kan ze omzetten in om het even welk product naar keuze. Retourneren of omruilen hoeft niet meer, online of in de winkel!  De Lentiamo cadeaubon voldoet natuurlijk aan alle criteria voor een geweldig cadeau, dus koop hem nu voor jezelf of voor je geliefde!

Een cadeaubon als geen ander

Om eerlijk te zijn, kunnen cadeaubonnen een beetje algemeen zijn. Daarom hebben we 5 doe-het-zelf-cadeaubon tips voor je opgesteld! Een persoonlijk cadeau met minimale inspanning, nu digitaal aangeboden om ons steentje bij te dragen aan het milieu. Dus, hoe krijg je er een? Lees maar verder!

1. Koop een Lentiamo cadeaubon van een bepaalde waarde

2. verstuur het naar je e-mail

3. Schrijf de ontvangen code op de bon die u hebt gemaakt

 

1. Maak het leuk

Verwacht u dat uw geliefde zijn bon zal gebruiken om een bril te kopen? Bevestig hun keuze door op de voorkant een piepklein oogcontrolegrafiekje (een 'Snellen-grafiek', voor alle Wikipedia-fanaten) te zetten - zijn deze letters voor mieren? Aan de andere kant kunt u een persoonlijk bericht toevoegen, de kortingsboncode uit uw e-mail, en uw cadeau is klaar!

2. Voor de lezers

Gebruikt de ontvanger een leesbril? Maak een bon die inspeelt op hun passie voor lezen! Je hebt alleen een oud tijdschrift of boek nodig om het te maken - vouw een kleine envelop van de pagina's en stop een handgeschreven briefje met de code van de bon in de zak. Of maak een gepersonaliseerde collage van tijdschriftafbeeldingen en zet de kortingscode op de achterkant - de mogelijkheden zijn onbeperkt. 

3. Schaar - steen - papier / Blad - steen -schaar

Ben jij een creatieveling die niet bang is voor ingewikkeldere *doe-het-zelf* dingen? Ga dan voor een uitgeknipte bril! Je hebt dik papier, gekleurde stiften, een schaar en een vaste hand nodig - en niet rennen! Knip je cadeau uit en maak er een papieren replica van. Schrijf de kortingscode in de bril!

4. Laat kinderen je helpen

Kinderen zijn een eindeloze bron van goede ideeën en ongericht enthousiasme. Laat ze het maar overnemen! Een originele en leuke bon ligt waarschijnlijk om de hoek, samen met blije mama's, papa's en opa's - hou alleen de glitters buiten bereik!

5. Laat je online inspireren

Als je nog op zoek bent naar meer tips, dan is het internet je vriend. Online kun je een enorme variëteit en tips vinden over doe-het-zelf vouchers, maar ook veel webpagina's die je helpen om je eigen voucher te maken; voeg de Lentiamo vocher code toe, et voila! Dus, laten we beginnen!


 

Weet u nog niet zeker of de Lentiamo cadeaubon aan uw wensen voldoet? Waarom dan niet zoeken in onze brede selectie van Brillen op sterkte, zonnebrillen en Lenzen voor geweldige prijzen...en je zult zien. 


 

 

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten