Zonnebrillen uitverkoop na de zomer! Tot 50% korting!

Bestaande klant?

Jaarlijkse of maandelijkse lenzen? Kies de beste voor u

Op een gegeven moment, iedereen die contactlenzen draagt heeft moeten kiezen tussen alle verschillende soorten contactlenzen die op de markt verkrijgbaar zijn, hetzij per fabrikant of merk, per gebruikt materiaal of per aanbevolen draagtijd. Dus wat is beter: moet je kiezen voor jaarlijkse of maandelijkse contactlenzen, en krijgen jaarlijkse contactlenzen goede beoordelingen?

In deze nieuwe post van Lentiamo gaan we de voordelen van zowel jaarlijkse als maandelijkse lenzen in detail uitleggen, zodat je op basis van de criteria kunt beslissen wat voor jou het handigst is. Lees verder en ontdek of jaarlijkse of maandelijkse contactlenzen voor jou nuttiger zijn!

Ontdekken en kiezen tussen jaarlijkse of maandelijkse lenzen

Zoals de naam al aangeeft, maandelijkse contactlenzen hebben een geschatte en aanbevolen gebruiksduur van ongeveer 30 dagen. Dit betekent dat u ze gedurende deze periode goed moet verzorgen, zodat ze niet verslechteren of beschadigd raken door mogelijk contact met externe middelen.

Het belangrijkste verschil tussen maandlenzen en jaarlenzen is dat jaarlenzen tot 365 dagen gebruikt kunnen worden. Natuurlijk vereist een goede verzorging van jaarlenzen dat u zich gedurende een langere periode aan goede verzorgings- en hygiënepraktijken houdt. Overweeg wat het beste werkt voor uw behoeften.

Heb altijd lenzenvloeistoffen en lenzendoosjes bij de hand om te bewaren als u uw contactlenzen verwijdert. Zo blijven ze veilig uit uw ogen.

Contact lens case and contact lens

Voordelen van maandlenzen

 • Hiermee kunt u geld besparen in vergelijking met de kosten van dagelijkse contactlenzen (als u ook de kosten van de vloeistof en het doosje meerekent)!
 • U kunt lenzen bestellen die lang meegaan, en u hoeft niet vaak op zoek naar contactlenzen.
 • Veel oogzorgspecialisten bevelen deze contactlenzen aan hun patiënten aan, en de goedkeuring van deskundigen is geweldig..

Jaarlijkse contactlenzen: meningen en voordelen

 • Bij de keuze tussen jaarlijkse of maandelijkse contactlenzen kunnen degenen die op zoek zijn naar meer sterkte en duurzaamheid beter kiezen voor de jaarlenzen met een langere levensduur, vanwege hun eigenschappen en de materialen waarvan ze zijn gemaakt.
 • Ze zijn stijver en ontworpen voor een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, wat absoluut noodzakelijk is om de ogen in optimale conditie te houden en irritatie of uitdroging te voorkomen.
 • Ze worden gewoonlijk door deskundigen aanbevolen voor mensen met hoge dioptrieën..

Maandelijkse contactlenzen kopen - doe het comfortabel met Lentiamo

Heb je al een keuze gemaakt tussen jaar- of maandlenzen? Zoals je hebt gezien, worden beide ten zeerste aanbevolen, dus je keuze zal in beide gevallen behoorlijk succesvol zijn.

Doe uw aankoop vanuit het comfort van uw huis met Lentiamo, te toonaangevende online opticien op de markt. Wij bieden meer betaalbare prijzen dan de prijzen die u bij standaard opticiens vindt, allemaal op basis van de hoogste kwaliteitsnormen. Want als het gaat om het verzorgen van uw visuele gezondheid, zijn er geen extra risico's die het waard zijn om te nemen.

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

  Geen opmerkingen

  *Verplichte velden

  Best verkochte producten