Tot 15% korting op Lenjoy contactlenzen


Computerglazen (of blue-cut-brillen) hebben een blauwe filtertechnologie op de glazen die het overtollige blauwe licht van het scherm filtert. Het is bewezen dat deze bril de belasting en vermoeidheid van de ogen vermindert, het visuele comfort verhoogt, het kleurcontrast verbetert en helpt bij het focussen gedurende de dag. Een computerbril heeft ook een positief effect op de kwaliteit van de nachtrust. 

Ontdek de populairste merken computerbrillen:



Bij Lentiamo vind je een computerbril zonder sterkte van Meller vanaf slechts € 45,–. De brillen van het hippe Spaanse merk combineren uitstekende blauwe lichtfilters met moderne monturen en zijn onmisbaar geworden in moderne werkplekken.



De nieuwe Ray-Ban Everglasses collectie beschikt over ultramoderne blauwlichtfilterlenzen die 100% UV-bescherming bieden. In combinatie met de meest legendarische Ray-Ban monturen, zoals de Aviator of Wayfarer, zijn Everglasses een must-have accessoire voor het kantoor en het thuiskantoor.



Plus, elke bril bij Lentiamo kan worden voorzien van een modern blauwlichtfilter door onze optometristen. Kies uit tientallen topmerken die computerbrillen zowel met als zonder sterktes aanbieden! 

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden