Gratis cadeaus voor maximaal contactlenscomfort

Als je wilt dat je ogen vrij zijn van irritatie, dan is het niet alleen een kwestie van de juiste contactlenzen. Je ogen en lenzen moeten ook goed verzorgd worden, om een maximaal comfort te bereiken.

Twee van onze gratis cadeautjes zullen je daarbij helpen. Het derde cadeau, nou ja, is gewoon een kleinigheidje dat je dagelijkse leven makkelijker zal maken. :)
  • Solunate 50 ml lenzenvloeistof is DE perfecte aanvulling op je contactlenzen. Het garandeert een grondige reiniging, desinfectie en langdurige hydratatie van de ogen.
  • Max Optifresh 30 ml zijn de beste oogdruppels, als het gaat om het verlichten van irritatie en roodheid in je oog. Deze verpakking gaat ook langer mee dan alle andere.
  • Als je al voorzien bent van onze uitstekende verzorgings- en comfortproducten, kies dan voor een praktisch cadeautje, de Lentiamo sleutel clip.



De aanbieding eindigt op 09.06.2020 en wij bieden één cadeau per klant aan: Ook als er meer bestellingen worden gedaan, wordt het gratis cadeau alleen toegevoegd aan de eerste aankoop.

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden