3 gratis cadeaus voor februari

Lentiamo heeft gratis februaricadeaus voor je voorbereid. Plaats een bestelling en ontvang een van deze drie nuttige contactlenscadeaus van ons.

Verwen je lenzen met een uitstekende lenzenvloeistof, kalmeer je ogen met oogdruppels van de hoogste kwaliteit en verrijk de collectie toiletartikelen in je badkamer met een lensapplicator om het inbrengen en verwijderen van de lens te vereenvoudigen.

Kies je gratis cadeau:

  • We bieden nu de uitstekende ReNu 60 ml lenzenvloeistof als een gratis cadeau. Dus grijp het snel, en laat je lenzen genieten!
  • De Max OptiFresh 10 ml oogdruppels beschermen en kalmeren de ogen, nadat ze zijn blootgesteld aan een schadelijke omgeving. Bestel ze en bevrijd je ogen van droogte en irritatie.
  • De contactlensapplicator en -verwijderaar biedt een veilige en hygiënische manier om zachte en harde contactlenzen op een gemakkelijke manier in te brengen.


De aanbieding eindigt op 18.02.2020 en wij bieden één cadeau per klant aan: Ook als er meer bestellingen worden gedaan, wordt het gratis cadeau alleen toegevoegd aan de eerste aankoop.

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden